Met onze jarenlange ervaring in het bezorgen van bloemen en met ons netwerk van professionele bloemisten, willen wij u als onze klant een belofte doen. Als u bloemen wilt laten bezorgen wilt u immers dat uw fleurige verrassing zo mooi en goed mogelijk wordt verzorgd en afgerond. Hier zijn wij ons dagelijks van bewust en wij verwerken uw bestelling daarom met de grootste zorg en aandacht. Om deze reden bieden wij u de service die u verdient als wij uw bloemen bezorgen. Om onze toewijding te tonen, hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Onze beloften zijn simpel:

Een uniek cadeau: handgemaakt voor uw dierbaren

Onze bloemisten zijn verspreid door heel Nederland. Ons netwerk aan leden wordt met zorg geselecteerd, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat onze bloemisten professionele vakmensen zijn met passie en ervaring als bloemist. Met grote toewijding voeren zij dan ook met de grootste zorg uw bestelling uit, of het nu gaat om een boeket voor een verjaardag of om een rouwboeket. Wij beloven u dat uw geschenk net zo uniek is als de persoon die het ontvangt.

Altijd verse bloemen: om uw gevoelens te versterken

Niets is te vergelijken met de geur van verse bloemen - onze bloemisten weten hoe ze de geur van verse bloemen moeten overbrengen naar de woonkamer van uw dierbare. Onze bloemisten werken met verse bloemen. Bloemen zijn een natuurproduct, vandaar dat het kan voorkomen dat het geleverde boeket enigszins kan afwijken van de afbeelding op onze website. De bloemen kunnen bijvoorbeeld nog in knop zitten als het boeket geleverd wordt. Wij garanderen 7 dagen versgarantie voor uw bloemen. Dit betekent dat het boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. Lees hier meer over onze versgarantie.

Veilige aflevering: altijd op de juiste tijd en plaats

Wij bezorgen bloemen wereldwijd. Onze bloemisten bevinden zich niet alleen door heel Nederland, maar ook in Europa en de rest van de wereld. Door ons internationale netwerk van bloemisten leveren wij uw bloemen wereldwijd! Op tijd geleverd door de lokale bloemist, dat is wat wij u bieden. Bestelt u bloemen via onze website, dan kunt u een leverdatum selecteren en eventueel een extra instructie voor de bloemist. Tijd is alles - om overal ter wereld veilige aflevering te garanderen hebben wij dan ook 54.000 bloemisten in ons netwerk.

Als onze producten niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op.

Kundservice