Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

Betaalmogelijkheden

Hoe kan je betalen bij Euroflorist?

Euroflorist is lid van de Stichting Webshop Keurmerk en biedt een volledig beveiligd betalingsplatform tijdens het bestellen. Onze website en ons betalingsplatform is beveiligd met SSL, een veelgebruikt beveiligingssysteem. U kunt bij ons op de volgende manieren betalen.

  • iDeal


Een betaling op onze website kan veilig en gemakkelijk voldaan worden via iDeal. iDeal werkt eenvoudig en snel. De betaalmethode werkt met iedere Nederlandse bank. Als u kiest voor iDeal krijgt u bij de betaling een keuzelijst te zien waar u uw bank dient te selecteren. U wordt vervolgens doorgestuurd naar een specifieke betalingspagina van uw bank. Dit betalingsplatform is volledig beveiligd. Na het afronden van de benodigde stappen klikt op Voltooien en wordt u automatisch teruggestuurd naar de orderbevestiging op onze website.

  • Creditcard

Euroflorist geeft de mogelijkheid om te betalen met een MasterCard, American express en Visa, zo heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. Online betalen werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (bij American Express is dit 4 cijferig) op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Uw uitgaven worden direct van uw creditkaart afgeschreven en kunt u aan het einde van de maand op uw overzicht zien. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw Creditcard.

  • Paypal

Op onze website kunt u tevens met Paypal betalen. Dit betaalplatform is wereldwijd bekend en geeft de optie om binnen een paar klikken de betaling te verrichten op dit beveiligde platform. Voor betalen met paypal selecteert u Paypal als optie bij Stap 3 in het betalingsproces. U vult de benodigde gegevens in, klikt op Betalen en wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de Paypal-website. Hier maakt u een account aan of logt u in met uw bestaande account en volgt u de instructies. Na afloop na het voltooien wordt u automatisch teruggestuurd naar onze website waar u de orderbevestiging te zien krijgt.  

  • Op rekening kopen

U kunt via onze website tevens op rekening betalen met Klarna. Met Klarna kunt u gemakkelijk u bestelling achteraf  betalen zodra deze ontvangen is. De rekening ontvangt u binnen 1 à 2 dagen na het plaatsen van de bestelling op uw inbox. Vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in en betaal wanneer het u uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Wij behouden ons overigens het recht voor om uw bestelling op factuur af te keuren als bepaalde gegevens niet aan veiligheidseisen voldoen. U kunt vervolgens altijd nog uw bestelling plaatsen met andere betaalmethoden.

BELANGRIJK: Deze betaalmethode is alleen bestemd voor particuliere klanten. Mocht u een zakelijke factuur nodig hebben dan adviseren wij u om een account te registreren op onze zakelijke website.

  • Kortingscode

Indien u een kortingscode heeft ontvangen via bijvoorbeeld onze nieuwsbrief kunt u deze in de laatste stap van het bestelproces invoeren. Bij Stap 3 voert u de code in en deze korting wordt vervolgens direct verrekend in het eindbedrag.