6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

Boeketten versturen voor elke gelegenheid

EuroFlorist biedt boeketten aan die u bij alle denkbare gelegenheden kunt versturen. Een met zorg samengesteld boeket is een populair cadeau voor jonge ouders, een vriend die een nieuwe baan heeft gekregen, maar ook voor mensen die iets verdrietigs hebben meegemaakt. Bloemen kunnen allerlei gevoelens overbrengen, van waardering tot liefde. Een mooi boeket is een effectieve manier om te laten zien dat u meeleeft. De afstand vormt nooit een hindernis – via EuroFlorist kunt u zelfs in het buitenland een bloemetje laten bezorgen.

De kunst van boeketten binden

Als u ervoor kiest om bloemen te versturen via EuroFlorist koopt u een fraai stukje handwerk. Alle 11.000 bloemisten die bij EuroFlorist zijn aangesloten, zijn deskundig en ervaren met het maken van boeketten en arrangementen. Bovendien zijn ze meesters in het combineren van diverse bloemen, en binden ze de boeketten zo, dat ze mooi van vorm zijn en blijven.

Boeketten in diverse stijlen

Bij EuroFlorist vindt u boeketten in allerlei verschillende stijlen. Bij ons kunt u kiezen uit zowel weelderige, uitbundige boeketten, als strak gestylde arrangementen. Boeketten met een mannelijke uitstraling en boeketten met een typisch vrouwelijk tintje. Boeketten die passen bij een modern interieur, maar ook boeketten die thuishoren in een gezellig of meer klassiek ingerichte woning.

Kies het boeket dat bij uw portemonnee past

Al onze boeketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en prijsklassen. Dat betekent dat u niet alleen kunt kiezen welke stijl het boeket moet hebben, maar ook hoe groot het moet zijn en hoeveel het mag kosten. Als u alleen een bedankje of een korte groet wilt sturen, kiest u een van onze kleinere boeketten; is er echt iets te vieren of wilt u iemand werkelijk verrassen, dan kiest u een groter boeket.