Euroflorist & KWF Kankerbestrijding

Sinds 2010 werkt Euroflorist samen met KWF Kankerbestrijding. Door deze samenwerking helpen we mee om geld in te zamelen in de strijd tegen deze ziekte, waar één op de drie Nederlanders in de loop van zijn of haar leven mee te maken krijgt. Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan deze ziekte, wat goed is om te merken, want niemand staat er immers alleen voor.

Met een speciale collectie met 3 roze boeketten wordt geld ingezameld voor het KWF. De collectie, bestaande uit 3 roze gemengde boeketten met onder andere rozen, calla's en gerbera's zijn de perfecte bloemen om iemand een warm hart toe te dragen. Sinds 2010 wordt ieder jaar specifiek in oktober de collectie gepromoot en wordt 15% van de bloemenwaarde gedoneerd aan het KWF. Deze donatie wordt vervolgens gebruikt voor onderzoek. Lees meer over de besteding van de donaties op de website van KWF.

Steun de strijd tegen kanker met één van onze speciale KWF-boeketten en wij zorgen dat iemand niet alleen positief verrast wordt door mooie bloemen, maar ook dat uw donatie op de juiste plek terecht komt. Ook dit jaar wordt de collectie gepromoot via diverse mediakanalen. Wil je weten wat er precies met het geld gebeurd? Kijk dan op de website van het KWF. 

Amsterdam, 1 oktober 2013

Kundservice