Vandaag nog bezorgd

Met ons 30-jarig bestaan dit jaar, hebben wij besloten ons logo en onze huisstijl anno 2012 in een nieuw jasje te steken. Met dit jonge, dynamische logo in een inspirerende kleur en met een herkenbaar symbool, willen wij laten zien waar het bij ons om gaat.
 
Nieuw logo, nieuw design… Euroflorist is met een frisse blik een dynamische en betrouwbare zakenpartner voor zowel bloemisten, partners en klanten.
 
Voor ons logo hebben we gekozen voor een internationaal herkenbaar symbool. Het logo, bestaand uit een bloem en een vliegende vogel, geeft precies weer wat wij doen en waar het bij Euroflorist om gaat. Het is een symbool voor het leveren van de bloemenboodschap. De vogel laat bovendien zien wat wij zijn: een dynamische, betrouwbare zakenpartner die streeft naar absolute kwaliteit en service.
 
  Ontdek hier de video over ons nieuwe logo:
    
http://www.flowerinspiration.com/logo/euroflorist/nl
 
De Euroflorist Groep is Europa’s grootste bloemenverzendorganisatie met bijna 10.000 bloemisten in 12 landen. De onderneming werd in 1982 in Zweden opgericht en viert in herfst 2012 haar 30 jarig bestaan. Euroflorist is actief op de Belgische markt sinds 2004. Onze missie is om het versturen van bloemengroeten wereldwijd zo eenvoudig, betrouwbaar, snel en goedkoop mogelijk te maken. Samen met de 10.000 aangesloten bloemisten levert Euroflorist jaarlijks ca. 1,8 miljoen boeketten!

Amsterdam, 14 september 2012

Kundservice