FLR.ST by Euroflorist

Bestel nu ook abonnementen met onze nieuwe service: FLR.ST!

FLR.ST spreek je heel gemakkelijk uit als het Engelse woord voor bloemist: Florist!

Altijd verse bloemen in huis? Geregeld met een abonnement!

De boeketten worden naar jouw smaak ontworpen: heerlijk om jouw huis mee op te fleuren, maar ook perfect als cadeau om iemand keer op keer te blijven verrassen.Wij weten dat bloemen iedereen vrolijk maken, dus wij zijn er om alles voor jou te regelen. FLR.ST verzorgt bloemenabonnementen die thuis of op het werk geleverd kunnen worden.


Alles wat jij hoeft te doen is ons vertellen hoe vaak je de bloemen geleverd wilt hebben, welke maat bij je past, wat voor soort boeket en kleurenmix je wil, en als laatste welke kleur en bloemen je liever niet in je boeket terug ziet. Vervolgens is het een kwestie van relaxen en genieten van de prachtige stijlvolle seizoensbloemen. Je werkt hard, vergeet jezelf daarom niet af en toe te verwennen!


Ga je op vakantie? Geen probleem, je kunt je boeket heel gemakkelijk laten bezorgen bij vrienden, familie of geliefden. Ook is het mogelijk om je abonnement te pauzeren zolang het nodig is, en opzeggen kan iedere maand.


Hieronder staan voorbeelden van een mogelijk (klein/middel/groot) rond boeket of veldboeket. Aangezien er wordt gewerkt met seizoensbloemen is dit slechts een indicatie, je kunt jouw boeketten natuurlijk aanpassen naar jouw smaak!

FLR.ST - field bouquets 

Kundservice