Nederland & Wereldwijd

Moederdag bloemen bezorgen

Bloemen leveren op zondag 14 mei?

Ja, dat kan! Moederdag is een speciale dag. Kiest u voor de leveringsdatum 14 mei? Op zondag garanderen wij geen leveringen, maar aangezien Moederdag een speciale dag is doen wij met onze bloemisten onze uiterste best om uw bloemen op de dag zelf af te leveren. Ook op zondag!

Aarzel niet en bestel bloemen om jouw moeder op zondag te verrassen! Kies je 14 mei als leveringsdatum? Wij zullen onze uiterste best doen om uw bestelling alsnog op deze datum af te leveren, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Wij leveren in veel plaatsen in Nederland op zondag 14 mei.


Het verhaal achter Moederdag

Moederdag vindt haar oorsprong in het oude Griekenland, via Amerika is Moederdag ook in Nederland neergestreken. We vieren hier sinds 1925 Moederdag. Een echte Moederdag begint traditioneel op zondagochtend met een uitgebreid ontbijt op bed. Kinderen schenken hun kleurplaat en knutselwerkje of dragen een gedichtje voor.

Vandaag de dag is er van alles te krijgen voor moeder, van liefdestegels en voetmassage baden tot persoonlijke kalenders en verzorgingspakketten. Voor ieder type moeder een geschikt cadeau. Echter een cadeau dat bij iedere moeder past zijn en blijven bloemen! Iedere moeder wordt blij van een prachtig boeket frisse bloemen.


Welke bloemen zijn geschikt voor moeder?

Stuur moeder een mooi rozenboeket, of kies voor vrolijk roze of gemixt. Voor iedere moeder wat wils. Het voornaamste voor moeder is en blijft toch de waardering die ze die dag krijgt. En fris of felgekleurd, gemixt, rond boeket doet het altijd goed. Rode rozen stralen de liefde voor Moeder uit, in samenwerking met hartjes in het boeket komt de boodschap helemaal tot zijn recht. Felle vrolijke kleuren zijn typisch vrouwelijk en doen iedere moeder glimlachen!

Bestel vandaag alvast jouw moederdagboeket voor levering op of zo dicht mogelijk op Moederdag.

Kundservice