Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Moederdag leveringsinformatie

Moederdag leveringsinformatie

  • BELANGRIJKE INFORMATIE MET BETREKKING TOT MOEDERDAG:

Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Wij leveren op zondag 9 mei, maar wegens drukte kan je bestelling eventueel op de vooraf gaande of eerstvolgend mogelijke dag geleverd worden.

Daarnaast zorgt deze extreme drukte ook voor bevoorraadingsproblemen. Hierdoor zijn bepaalde bloemen beperkt of niet beschikbaar en kunnen onze producten afwijken van de betreffende afbeeldingen.

  • BLOEMEN STUREN NAAR HET BUITENLAND:

Coronavirus:
I.v.m. de huidige situatie rondom het coronavirus hebben veel landen ingrijpende maatregelen genomen om het verspreiden van het virus tegen te gaan. Veel van deze maatregelen zijn nog van kracht. Door deze beperkingen kan het voorkomen dat we in sommige landen en gebieden niet in staat zijn om je bloemen te bezorgen.

Leveringen op zondag in het buitenland:
Helaas kunnen we geen internationale levering garanderen op zondag. Je bestelling zal op de eerstvolgend mogelijke dag geleverd worden.

  • ADRESGEGEVENS:

Voor een goede levering is het van groot belang dat informatie met het afleveradres zo compleet mogelijk is. Vergeet bijvoorbeeld niet om huisnummers, toevoegingen, afdeling, deurcodes of andere belangrijke informatie in te vullen tijdens het bestellen. Telefoonnummers worden in de meeste gevallen slechts gebruikt indien strikt noodzakelijk voor de aflevering. Bij leveringen op kantoor worden bloemen mogelijk bij de receptie afgeleverd. Afhankelijk van beschikbaarheid behouden wij ons overigens te allen tijde het recht om bestellingen op zaterdag of maandag te leveren. Wij doen uiteraard ons uiterste best om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

  • OPENINGSTIJDEN VAN ONZE KLANTENSERVICE TIJDENS HET MOEDERDAGWEEKEND

Vrijdag 7 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 8 mei van 8.00 tot 17.00 uur
Zondag 9 mei van 8.00 tot 15.00 uur

  • VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP:

E-mail: info@euroflorist.nl

Via onze Chat

Lees meer in onze algemene voorwaarden en bekijk onze Moederdagbloemen.