Vandaag nog bezorgd
Moederdag leveringsinformatie

Moederdag leveringsinformatie

Moederdag is niet compleet zonder bloemen. Als perfecte verrassing voor moeder laat je een prachtige bos bloemen persoonlijk afleveren door één van onze lokale kwaliteitsbloemisten. Wij willen je er graag bij helpen om jouw cadeau zonder zorgen te leveren waar en wanneer je maar wil. Wij zorgen voor de levering van jouw bloemen en onze bloemisten doen hun uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Bekijk hier onze Moederdagsbloemen.

Producten: in verband met beschikbaarheid en hogere bloemenprijzen rond Moederdag, kan het geleverde product enigszins verschillen van de foto. Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen. Wegens grote drukte garanderen wij geen leveringen op specifieke tijdstippen. Houd er rekening mee dat bloemen eventueel in de avonduren geleverd kunnen worden. Lees voor meer informatie ook onze algemene voorwaardenWij leveren op zondag 12 mei, maar wegens drukte kan uw bestelling eventueel op de vorige of eerstvolgend mogelijke dag geleverd worden.

Adresgegevens: voor een goede levering is het van groot belang dat informatie met het afleveradres zo compleet mogelijk is. Vergeet bijvoorbeeld niet om huisnummers, toevoegingen, afdeling, deurcodes of andere belangrijke informatie in te vullen tijdens het bestellen. Telefoonnummers worden in de meeste gevallen slechts gebruikt indien strikt noodzakelijk voor de aflevering. Bij leveringen op kantoor worden bloemen mogelijk bij de receptie afgeleverd. Afhankelijk van beschikbaarheid behouden wij ons overigens te allen tijde het recht om bestellingen op zaterdag of maandag te leveren. Wij doen uiteraard ons uiterste best om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.


Internationale bestellingen: in het buitenland worden leveringen op zondag niet gegarandeerd. Bij internationale leveringen zorgen wij er graag voor dat uw moeder de bloemen bijvoorbeeld op zaterdag 11 mei ontvangt. 


Andere vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@euroflorist.nl of lees de veelgestelde vragen.

Kundservice