De mooiste tulpen
Het is weer tijd voor tulpen!
Kies je boeket

Bloemen bezorgen in Slochteren

Gelegen in Slochteren hebben onze bloemenwinkels en lokale bloemisten uit ons netwerk daar veel kennis en ervaring in bloemschikken en het bezorgen van de bloemen in Slochteren en daar in de buurt. Wat je ook wenst te sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Slochteren bloemist maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel Holland Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in het Noorden, Zuiden, Westen en Oosten van Nederland. Er is een scala aan redenen om bloemen te versturen, maar je kunt er verzekerd van zijn dat onze Slochteren bloemist klaar staat om met zorg jouw bloemen te bezorgen, welke gelegenheid dan ook. Voor elke bloemenbezorging naar Slochteren staat onze bloemist klaar om jou bestelling, voor welke gelegenheid dan ook, met zorg af te leveren!

Verjaardag
Verjaardag   Vanaf € 14,99
Verjaardagsbloemen bezorgen: verras de jarige met een vers handgebonden boeket. Vóór 14 uur besteld, dezelfde dag bezorgd door onze lokale bloemist!
Beterschap
Beterschap   Vanaf € 14,99
Bloemen zijn perfect om beterschap te wensen. Bestel op werkdagen vóór 14 uur en wij kunnen nog dezelfde dag bezorgen, ook in het ziekenhuis!
Bloemen tot € 20,-
Bloemen tot € 20,-   Vanaf € 13,75
Eenvoudig en goedkoop bloemen bezorgen doe je via Euroflorist. Vanaf €12,50, altijd verse bloemen, geleverd door de plaatselijke vakbloemist!
Kundservice