6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Kersttrends2018

Kersttrend 2018: "Betoverend bos"

Het leuke van de wintertrends is dat ze qua kleur in elkaar over lijken te lopen. Maar toch zijn ze verschillend als dag en nacht. Ontdek "Betoverende bos"- een ware ode aan de natuur. Waar we in het algemeen gebruikmaken van gefabriceerd materialen, maken we bij "betoverende bos" gebruik van alles wat de natuur ons biedt.

Wil je iemand blij maken met mooie kerstbloemen? Bestel ze hier

Op naar een betoverende Kerst!

Ben je zo iemand die lekker van de Kerst in de buitenlucht geniet? Als je comfort en rust in de natuur vindt kom dan met ons mee op een reis terug naar de roots en ontdek de trend "het betoverende bos". De perfecte trend voor degene die niet bang is om nieuwe manieren te vinden om onconventionele materialen te gebruiken - gewoon puur natuur! Betoverend bos is de gedroomde trend voor elke creatieve decorateur en bloemenliefhebber. Trek je laarzen aan, ga naar buiten en gebruik wat je tegenkomt; snoeiafval, klimop, grassen, mos, uitgebloeide bloemen. Frisse lucht en creatieve inspiratie gegarandeerd!

Inspiratie nodig?

We voorspellen een flinke hit met de trend betoverende bos deze Kerst. Hier delen we nog wat extra inspiratie met jou voor de komende feestdagen. Wil je alvast iemand blij maken met mooie kerstbloemen?

Ontdek hier onze kerstcollectie!

 Forest Fantastic Poinsettas

Forest Fantastic Poinsettas

Geen glitter, geen bloembollen - gewoon puur natuur! Dennenappels en seizoensgroen worden mooi gecombineerd met mossen en andere elementen om meer textuur te geven Het resultaat is net zo rustgevend als een lange winterwandeling in het bos.

Ontdek hier nog meer kerststerren!

Een raam vol hyacinten

De vensterbank is dé ideale plek voor het plaatsen van planten, potten en kaarsen. Met deze in glazen potten geplaatste hyacinten ga je de ruwe en ongepolijste kant op. Nog wat dennenappels en stokken hier en daar ... voilà! Je bent klaar voor de winter!

Meer kerstplanten? Die vind je hier!

 Een raam vol hyacinten
 Helleborus en bloembollen

Helleborus en kerstballen

Hier wordt prachtige helleborus vermengd met rustieke sparren en zilveren kerstballen. Een ruwe en fragiele creatie. Precies zoals we het willen!

Meer kerststukjes zie je hier!

Een kwestie van licht!

De juiste verlichting is echt belangrijk als je een warme en gezellige sfeer wilt creëren tijdens de kerstdagen. Simpele lichteffecten kunnen een groot verschil maken, zeker tijdens de donkere dagen.

 Een kwestie van licht!

Wil je iemand blij maken met mooie kerstbloemen?

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om je te helpen jouw geliefden blij te maken met de mooiste kerstbloemen. Kies een van de onderstaande kerstfavorieten of bekijk onze hele kerstcollectie hier