✔ Vandaag bezorgd

Bloemen bezorgen buitenland

Maak iemand in het buitenland blij met verse bloemen. Dankzij ons globale netwerk met meer dan 54.000 professionele lokale bloemisten kan je vers handgebonden boeketten laten bezorgen in de hele wereld met Euroflorist.

Populaire landen

Meer landen


  • Wereldwijd bloemen bezorgen

    Ook al wonen, werken of studeren de personen die je na aan het hart liggen in het buitenland, weet dat je ze toch altijd een bloemetje cadeau kunt doen via Euroflorist. Ter gelegenheid van hun verjaardag, van een grote gebeurtenis in hun leven of gewoon zomaar. Euroflorist bezorgt je bloemen wereldwijd. Dankzij ons netwerk van 54.000 professionele bloemisten wereldwijd is het mogelijk om je boeket, bloemstukken en planten in alle uithoeken van de wereld te laten bezorgen. Bestel eenvoudig je boeket online en wij zorgen voor de rest. Bloemen versturen naar het buitenland kan met Euroflorist.

  • Kan ik vandaag mijn bloemen laten bezorgen in het buitenland?

    Voor de verwerking van een bestelling in het buitenland moet je soms wel iets meer tijd rekenen dan in Nederland, waar we dezelfde of meteen de volgende dag al kunnen leveren. Soms moet je immers rekening houden met een tijdsverschil. De plaatselijke bloemist aan de andere kant van de wereld krijgt je bestelling door op een ander tijdstip, waardoor er weleens een nachtje overheen kan gaan.