✔ Vandaag bezorgd

Word lid van ons bloemisten netwerk!

Ben jij een getalenteerde bloemist? Je bent welkom bij Euroflorist!


Hét netwerk voor uw toekomst

Wij zijn Europa’s grootste bloemenverzendorganisatie met meer dan 10.000 professionele bloemisten. In samenwerking met onze internationale partner Teleflor, die over een netwerk van in totaal 54.000 bloemisten beschikt, kunnen wij bloemen over de hele wereld versturen en tevens orders uit het buitenland aan onze bloemisten doorgeven.

Onze bloemisten: het hart van onze dienstverlening

Als onafhankelijke, getalenteerde en vooruitstrevende bloemist bent u op zoek naar een sterk merk in combinatie met een groot professioneel en internationaal netwerk als ondersteuning. Euroflorist is de perfecte partner voor u. Bij Euroflorist staat u, de bloemist, en uw vrijheid als ondernemer centraal. Het doel van onze organisatie is met alle aangesloten partnerbloemisten zo effectief mogelijk samen te werken om meer omzet te behalen. Tegelijkertijd zijn wij steeds bezig ons professionele netwerk verder uit te bouwen zodat u voor uw klanten, waar dan ook ter wereld, bloemen kunt laten leveren en opdrachten in uw regio kunt uitvoeren. Als onze partner verhoogt u dus niet alleen uw omzet maar kunt u uw klanten een nog betere service aanbieden.

Ons netwerk

Elke partner is belangrijk en heeft invloed op de kwaliteit van ons netwerk. Daarom selecteren wij onze bloemisten zorgvuldig. Wij zijn erg trots dat onze partners toegewijde ondernemers zijn, die hun vak met passie uitoefenen.

Bent u een zelfstandige bloemist met:

Een breed assortiment van bloemen, planten en bijpassende producten voor onze orders?
Een goede service en een snelle levering?
Ambities en hoge eisen aan uw prestaties?
Passie voor uw beroep?
Dan bent u van harte welkom in onze Euroflorist-familie. 

Contact

Voor vragen, opmerkingen of een vrijblijvend bezoek van onze vertegenwoordigers kunt u contact met ons opnemen via [email protected]