✔ Vandaag bezorgd

Halloween Pompoen Decoratie

Het is bijna tijd voor trick-or-treating, heksen op bezems en uitgesneden pompoenen met kaarsen. We bedoelen natuurlijk Halloween! Rond deze tijd is het populair om pompoenen op verschillende manieren te versieren, en houdt iedereen zich bezig met pompoen knutselen. Heb jij Halloween decoratie ideeën nodig? Wij geven je drie stappen om halloween decoratie zelf te maken met pompoenen en bloemen!


Wat heb je nodig voor pompoen decoratie?

Om je pompoen te versieren met bloemen heb je een scherp mes nodig dat door de pompoen kan snijden, een lepel, een kleine glazen vaas die in de pompoen past die je hebt gekozen en het belangrijkste - bloemen. Kies een bos herfstbloemen die bij de pompoen passen en die Halloween-achtig aanvoelen.

Pompoen

Pompoen snijden

Begin met het maken van een snede vrij hoog, vlakbij de bovenkant van de pompoen. Dit is omdat de rest van de pompoen de basis van het arrangement wordt, waar de kleine glazen vaas het beste in past. Gebruik een scherpe mes, maar wees voorzichtig dat je jezelf niet snijdt!

Pompoen snijden

Pompoen uithollen

Om de pompoen uit te hollen, gebruik je een lepel om de inhoud eruit te scheppen. Draag een schort of losse kleding voor het geval je pompoensap morst terwijl je de inhoud eruit schept. Hol hem zo uit dat de kleine glazen vaas er precies in past. Hoe veel je uitholt ligt dus aan hoe groot je vaas is!

Pompoen uithollen

Pompoen bloemen toevoegen

We zijn er bijna! Doe de glazen vaas in je pompoen, vul hem met water en voeg je mooie bloemen toe! Nu heb je een prachtig Halloween pompoen vaas. Je kunt dit gebruiken als sier pompoen om jouw prachtige bloemen nog meer in de Halloween sfeer te brengen. Super eenvoudig en super mooi. Een pompoen versieren doe je met bloemen!

Pompoen bloemen

Bonus pompoen idee: mini pompoenen in vaas

Heb jij al een glazen vaas in huis, maar geen tijd om ze uit te hollen? Geen paniek! Wij hebben nog een idee om jouw bloemen toch een Halloween tintje te geven. Versier je glazen vazen met kleine pompoenen die drijven in het water om je boeket een Halloweengevoel te geven. Pompoen decoratie hoeft niet moeilijk te zijn!

Pompoen in vaas