✔ Vandaag bezorgd

Wat zet je op tafel bij een Paasbrunch?

Pasen staat voor de deur en dat betekent lentezon, paaseieren en gezelligheid! Organiseer je een Paasbrunch dit jaar? Maak je Paastafel het gesprek van de dag met deze tips en must-haves voor op de tafel. Met Euroflorist wordt de Paastafel dekken een eitje! 


Paasbrunch tafel in voorjaarskleuren

Als het gaat om de paasbrunch, is het gebruik van lentekleuren essentieel. Overweeg een pastelkleurenschema te gebruiken om een zachte en gastvrije sfeer aan uw tafel te creëren. Lichtroze, geel of blauw zijn geweldige opties voor servetten, borden of couverts.Gecombineerd met een wit tafelkleed blinken de kleuren nog meer uit. Deze kleuren fleuren niet alleen je tafel op, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je brunch. 

Pasen tafel

Paaseieren en Paashaas

Pasen is een feestdag vol tradities, en twee van de meest populaire zijn de paashaas en paaseieren. Van de paashaas wordt gezegd dat ze op paasochtend manden met traktaties naar kinderen brengen, terwijl paaseieren een symbool zijn van nieuw leven en wedergeboorte.

Om deze tradities in je Paasbrunch tafel op te nemen, kun je decoraties met een konijnen- of eierthema toevoegen. Denk aan servethouders in de vorm van een konijntje of tafelkaartjes in de vorm van een ei. Natuurlijk kun je ook makkelijk chocolade Paaseitjes en Paashazen kopen voor als Paastafel decoratie.

Het hoeft niet alleen bij decoratie te blijven. Je kunt ook paaseieren zoeken of beschilderen als een leuke activiteit voor de kinderen die bij de brunch aanwezig zijn.

Gele tulpen pasen

Paastafel met bloemen

Lentebloemen zijn onmisbaar op je Paasbrunch tafel. Narcissen, hyacinten en tulpen zijn de perfecte Paasbloemen voor de gelegenheid. Je kunt ze in een vaas zetten als middelpunt, of de bloemblaadjes op het tafelkleed strooien voor een speels tintje. Je kunt ook kleine bloemstukken maken om op de stoel van elke gast te plaatsen. Ze zullen er niet alleen mooi uitzien, maar ze zullen ook een heerlijke geur aan de lucht toevoegen. Door lentebloemen op je Paasbrunch tafel te verwerken, creëer je een frisse en uitnodigende sfeer voor je gasten.

Fleur je Paasfeest op met prachtige bloemen uit de Paascollectie van Euroflorist. Van Paasboeketten tot aan Paasstukjes, wij hebben voor ieder wat wils. Bestel en laat makkelijk Paasbloemen bezorgen, en jouw Paasbrunch tafel wordt het hoogtepunt van de dag! Vrolijk Pasen!

Tafel met bloemen