6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
 Bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen bezorgen in Amsterdam

Bloemen bezorgen in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Euroflorist zorgt ervoor dat frisse bloemen vlug en op een persoonlijke manier worden geleverd, waar dan ook in Amsterdam. Je kunt bloemen laten leveren in alle stadsdelen van Amsterdam en de omliggende steden en gemeenten, zoals Oostzaan, Landsmeer, Diemen of Amstelveen.

Kies hier de allermooiste bloemen


Bloemen bestellen in Amsterdam: kies voor Euroflorist

Vlugge levering

Bestel je bloemen voor 14 uur en ze worden dezelfde dag nog geleverd op het gewenste adres in Amsterdam. Op zaterdag vragen we om voor 12 uur te bestellen om dezelfde dag nog te leveren in Amsterdam.

Verse bloemen

De bloemisten van Euroflorist in Amsterdam werken alleen met frisse, verse bloemen om de boeketten samen te stellen. Ze zorgen ervoor dat elke bestelling, in alle geuren en kleuren, tiptop in orde is.

Gepersonaliseerde boeketten

Over geuren en kleuren valt niet te twisten, dus laten we je alle mogelijke keuze om zelf je boeket samen te stellen.


Bloemen bestellen in Amsterdam: hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1
 Stap 2
 Stap 3
 Stap 4

Hoe bepaal ik de grootte van mijn boeket?

Euroflorist biedt boeketten in de maten Standard, Classic of Luxury. De boeketten die je op onze website ziet, zijn allemaal voorbeelden van de Classic-uitvoering. De grootte van het boeket doet niets af aan de praal ervan: onze bloemisten in Amsterdam maken er sowieso een uitzonderlijk boeket van. Alleen het aantal bloemen varieert, naargelang van het seizoen en de regio. Onze bloemisten in Amsterdam respecteren echter altijd de kleur en de vorm van het gekozen boeket.

Boeket bestellen

Bloemen leveren in Amsterdam ... of waar ook ter wereld: het kan!

Hoe kan ik bloemen laten bezorgen in het buitenland?

Wist je dat je via Euroflorist niet alleen bloemen kunt laten bezorgen in Amsterdam maar ook wereldwijd? Als je kiest voor de optie 'internationale bezorging' en vervolgens het land selecteert waar je de bloemen wilt laten bezorgen, handelen we alles even keurig voor je af. Op onze website vind je een volledig overzicht van alle bloemen en boeketten die momenteel beschikbaar zijn voor levering in het buitenland.

Bloemen leveren in Amsterdam vanuit het buitenland: goed idee!

Topidee! Je hoeft er niet eens een speciale pagina voor op te zoeken. Eigenlijk kun je via Euroflorist vanuit elk land bloemen bestellen en laten leveren in eender welk ander land. Dus ook in Amsterdam. Daarvoor gebruik je gewoon onze website.

Bloemen laten bezorgen in het buitenland >>

Inspiratie: de mooiste bloemen uit Amsterdam

Een van de wandelparken met de oudste geschiedenis aan bloemenperken is Artis, de Amsterdamse zoo die al sinds 1838 kleur brengt in de Nederlandse hoofdstad. Jaarlijks gaan er zo'n 130.000 bloembollen de grond in en ontluikt er vervolgens een kleurrijk tafereel van 160 verschillende soorten en variëteiten. Onder meer keizerskornen, hyacinten, cyclamen, narcissen en 85 soorten tulpen zijn de komende weken te bewonderen.

Nog net iets ouders is de Hortus Botanicus Amsterdam uit 1638: die is zelfs een van de oudste botanische tuinen in de wereld. Je kunt er meer dan 6.000 plantensoorten uit zes verschillende klimaten bewonderen, met als hoogtepunten een meer dan 150-jarige waterlelie die elke dag opengaat bij schemering en een agavecactus uit het Romeinse tijdperk. Interessant zijn de jaarlijkse Open Tuinen Dagen, waarbij je achter de statige gevels van de herenhuizen langs de grachten kunt kijken. Het evenement vindt in 2021 niet plaats wegens corona, maar het thema voor 2022 ligt wel al vast: particuliere tuinen.

Bestel bloemen en laat ze leveren in Amsterdam via Euroflorist. In alle geuren en kleuren, als bedankje, om te zeggen dat je van iemand houdt, om iemand te verrassen, als verjaardagscadeau: je vindt altijd een passend boekt in het aanbod van Euroflorist in Amsterdam. .