6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

 Bloemen bezorgen in Utrecht

Bloemen bezorgen in Utrecht

Via Euroflorist kun je gewoon vanuit je huis in Utrecht je favoriete bloemen bestellen en laten leveren, ergens anders in Utrecht of in Nederland en zelfs in het buitenland. We leveren ook bloemen in: De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik en Zeist.

Kies hier de allermooiste bloemen


Bloemen bestellen in Utrecht: kies voor Euroflorist

Vlugge levering

Bestel je bloemen voor 14 uur en ze worden dezelfde dag nog geleverd op het gewenste adres in Utrecht. Op zaterdag vragen we om voor 12 uur te bestellen om dezelfde dag nog te leveren in Utrecht. .

Verse bloemen

De bloemisten van Euroflorist kennen alle kneepjes van het vak om in Utrecht bloemen te leveren die ontzettend vers ogen en ruiken. Zo kan de ontvanger langer genieten van de prachtige kleuren en de frisse geur.

Gepersonaliseerde boeketten

. Bij Euroflorist kun je bloemen kopen voor alle gelegenheden. Tip: je kunt je boeket bloemen personaliseren door er bijvoorbeeld een kaartje bij te stoppen om zo de ontvanger van de bloemen extra te verrassen. Neem een kijkje in het ruime aanbod in de webshop van Euroflorist.


Bloemen bestellen in Utrecht: hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1
 Stap 2
 Stap 3
 Stap 4

Wat zijn de verschillen tussen de boeketformaten en prijzen?

Euroflorist heeft boeketten in drie verschillende maten: klein, normaal en groot. De prijs varieert evenredig mee met de omvang van het boeket. Om je een idee te geven: de afbeeldingen op onze website tonen een normaal boeket. Het kleinere formaat zal dus minder bloemen bevatten, een groter boeket zal meer bloemen bevatten. De exacte omvang is altijd seizoengebonden, maar Euroflorist garandeert altijd dat kleur, vorm en waarde zo dicht mogelijk aansluiten op de getoonde afbeelding.

Boeket bestellen

Bloemen leveren in Utrecht ... of waar dan ook in de wereld: het kan!

Hoe kan ik bloemen laten bezorgen in Utrecht?

De wereld is een dorp: daarom kun je via Euroflorist niet alleen bloemen leveren in Utrecht, maar ook bij naasten die in de buurlanden wonen of elders in Europa, of aan de andere kant van de wereld. De verrassing zal des te groter zijn als er plots een ruiker bloemen aan huis wordt geleverd van een 'verre schenker'. Als je kiest voor de optie 'internationale bezorging' en vervolgens het land selecteert waar je de bloemen wilt laten bezorgen, handelen we alles even keurig voor je af. Op onze website vind je een volledig overzicht van alle bloemen en boeketten die momenteel beschikbaar zijn voor levering in het buitenland.

Bloemen leveren in Utrecht vanuit het buitenland: goed idee!

Je kunt bloemen laten leveren vanuit Utrecht overal ter wereld, maar je kunt ook van overal ter wereld bloemen laten leveren in Utrecht. De website van Euroflorist werkt in beide richtingen: je kunt gewoon vanuit elk land bloemen bestellen en laten leveren in eender welk ander land.

Bloemen laten bezorgen in het buitenland >>

Inspiratie: de mooiste bloemen in Utrecht

Een bloemrijker naam dan Flora's Hof kun je niet bedenken: dit kleine hofje in 19de-eeuwse tijnstijl ligt pal in het centrum onder de schaduw van de Dom. Er groeien overal historische bloemenrassen die te bewonderen zijn vanaf de witgeschilderde bankjes rondom het groene hart van het hof.

Zie je het liever iets grootser, dan moet je naar de Botanische Tuin Fort Hoofddijk op de Uithof, die wordt onderhouden door de universiteit. Je kunt je er eindeloos vergapen aan de bromelia's, de orchideeën en de bloemen uit de Guiana's.

Bloemen bestellen en leveren in Utrecht? Dat kan via Euroflorist. In alle geuren en kleuren, als bedankje, om te zeggen dat je van iemand houdt, om iemand te verrassen, als verjaardagscadeau: je vindt altijd een passend boeket in het aanbod van Euroflorist in Utrecht. Je kunt bloemen laten leveren in alle stadsdelen van Utrecht en de omliggende steden en gemeenten, zoals De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik en Zeist.