6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

 Bloemen bezorgen in Rotterdam

Bloemen bezorgen in Rotterdam

Euroflorist is je partner om een frisse ruiker bloemen te bezorgen in Rotterdam op een adres van je keuze. Kies zelf de grootte en het kleurenpalet van het boeket afhankelijk van de gelegenheid. Je kunt bloemen laten leveren in alle stadsdelen van Rotterdam en de omliggende steden en gemeenten, zoals Delft, Capelle aan den IJssel, Schiedam of Krimpen aan den IJssel.

Kies hier de allermooiste bloemen


Bloemen bestellen in Rotterdam: kies voor Euroflorist

Vlugge levering

Bestel je bloemen voor 14 uur en ze worden dezelfde dag nog geleverd op het gewenste adres in Rotterdam. Op zaterdag vragen we om voor 12 uur te bestellen om dezelfde dag nog te leveren in Rotterdam.

Verse bloemen

Verse bloemen versturen in Rotterdam is een erezaak voor Euroflorist. Dankzij ons digitale planningssysteem en goede afspraken met de lokale bloemisten worden de boeketten net voor verzending gemaakt. Zo krijgt de ontvanger altijd een uitermate frisse ruiker.

Gepersonaliseerde boeketten

Bloemen bestellen voor iemand dierbaars in Rotterdam? Dat vraagt om een persoonlijke touch. Dat kan bij Euroflorist: je vindt bij ons boeketten voor elke gelegenheid, van verjaardag tot bruiloft, of kunt een gepersonaliseerd boeket samenstellen met de kleuren die je voorkeur genieten.


Bloemen bestellen in Rotterdam: hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1
 Stap 2
 Stap 3
 Stap 4

Ik wil een Cadeaukaart van Euroflorist gebruiken. Hoe werkt dat?

Je kunt met je cadeaubon terecht bij elke bloemist die aangesloten is bij Euroflorist. Via de rubriek 'Bloemist zoeken' kun je een bloemist in Rotterdam zoeken. Hij of zij zal je verder helpen.

Boeket bestellen

Bloemen leveren in Rotterdam ... of waar dan ook in de wereld: het kan!

Hoe kan ik bloemen laten bezorgen in Rotterdam?

De wereld is groter dan Rotterdam alleen: misschien heb je dierbaren die in een buurland wonen of elders in Europa, of aan de andere kant van de wereld. Ook hun kun je een ruiker bloemen bezorgen via Euroflorist. Als je kiest voor de optie 'internationale bezorging' en vervolgens het land selecteert waar je de bloemen wilt laten bezorgen, handelen we alles even keurig voor je af. Op onze website vind je een volledig overzicht van alle bloemen en boeketten die momenteel beschikbaar zijn voor levering in het buitenland.

Bloemen leveren in Rotterdam vanuit het buitenland: goed idee!

Dankzij ons digitale platform zijn er geen grenzen. Via Euroflorist kun je vanuit elk land bloemen bestellen en laten leveren in eender welk ander land. Dus ook in Rotterdam. Daarvoor gebruik je gewoon onze website.

Bloemen laten bezorgen in het buitenland >>

Inspiratie: de mooiste bloemen in Rotterdam

Rotterdam mag dan al een nijverige havenstad zijn, dat betekent niet dat er geen groen of kleurrijke bloemen te bespeuren vallen. Liefhebbers van botanische tuinen vinden in het Trompenburg Tuinen en Arboretum een bijzondere collectie aan bomen en planten in een sprookjesachtige sfeer.

Nog een aanrader is de botanische tuin van Kralingen, een groene oase van een halve hectare groot. Bezichtig er zeker het rosarium met unieke soorten rozen of de kas met bijzondere vleesetende planten.

Bestel bloemen en laat ze leveren in Rotterdam via Euroflorist. In alle geuren en kleuren, als bedankje, om te zeggen dat je van iemand houdt, om iemand te verrassen, als verjaardagscadeau: je vindt altijd een passend boekt in het aanbod van Euroflorist in Rotterdam.