Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

Zo werkt Farm to Door van Euroflorist:

Met Farm to Door van Euroflorist breng je meer kleur in het leven van jouw dierbaren. Door middel van een eenvoudig proces kunnen wij bloemen rechtstreeks van de kweker bij jouw geliefden afleveren.
Hierdoor krijg jij:

✓ Meer bloemen voor je geld ✓ Onverslaanbare versheid ✓ Een verrukkelijk genietmoment

Bekroond ontwerp

De collectie bloemen rechtstreeks van de kweker is ontworpen door ons bekroonde eigen floristenteam. Elk ontwerp is prachtig, zorgvuldig voorbereid en met de hand geplukt voor een echt speciaal tintje.

Het zijn niet alleen de bloemen waar we om geven

De bloemen van Euroflorist zijn niet alleen mooi; ze worden ook op verantwoorde wijze gekweekt. Onze kwekers geven prioriteit aan mens en milieu.

Geniet van het moment

Het uitpakken van een bloemendoos roept een gevoel van luxe op. Als de doos wordt geopend, wordt de ontvanger begroet door een prachtig boeket, elegant gebonden met een mooie verpakking. Om het cadeau nog mooier te maken, kun je een charmant kaartje met jouw persoonlijke boodschap toevoegen, waarmee je een gedenkwaardig moment creëert.

Geef je bloemen een lang en gelukkig leven

Het geheim van een lang leven zit hem in liefde, koud water en een beetje voeding. Verwijder bovendien de onderste bladeren van de stelen, snijd de stelen diagonaal af met een scherp mes en ververs het water dagelijks.

Ontdek farm to door bloemen