6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Moederdag teksten

Moederdag teksten

Moederdag is dé dag in het jaar om mama te verrassen. In de meeste landen wordt Moederdag gevierd, hoewel het niet altijd op dezelfde zondag valt. Al in de tijd van de oude Grieken werden moeders geëerd met speciale rituelen en nadien is de traditie nooit helemaal verdwenen. In de 19e eeuw tijdens de Amerikaanse burgeroorlog startten vrouwen een publiciteitscampagne om moeders te eren die goede daden hadden verricht. Deze dag groeide uit tot een succes en het idee verspreidde zich al gauw. Hoewel de dag nu niet meer direct verbonden is met de oorlog, is de populariteit wereldwijd flink toegenomen.

Wil je je moeder in de bloemetjes zetten? Bekijk hier onze moederdagbloemen!

Moederdag - Als woorden het hart raken

Door de tweede zondag in mei valt Moederdag ieder jaar in het late voorjaar en het vroege begin van de zomer. Dit betekent dat bepaalde bloemen altijd rond deze tijd in het seizoen zijn en dat boeketten met bijvoorbeeld pioenrozen ieder jaar weer enorm in trek zijn. Dat is niet voor niets, gezien het elegante en vrouwelijke uiterlijk van deze mooie bloem. Met een beeldschoon groot boeket bloemen heb je al gauw een prachtig geschenk in handen en door hier een mooie kaart aan toe te voegen heb je een persoonlijk cadeau voor moeder. Overigens kan het verzinnen van een kaarttekst soms nog niet meevallen, maar door een persoonlijke tekst te gebruiken raak je al gauw moeders hart!


Moederdag - De juiste woorden!

Het verzinnen van een kaarttekst kan soms best moeilijk zijn, maar door een persoonlijke tekst te gebruiken raak je al gauw moeders hart!

  • Voor de allerliefste mama van de hele wereld
  • Speciaal voor jou, omdat je zo lief en zorgzaam bent!
  • Voor een speciale moeder, veel plezier deze Moederdag.
  • Lieve mama, omdat je zo lief en bijzonder bent, wens ik je een fantastische Moederdag! Lieve groetjes op Moederdag
  • Je lievelingsbloemen, speciaal voor jou, op Moederdag!
  • Voor mijn lieve mama, die altijd voor me klaarstaat.
  • Vandaag word je als prinses behandeld!
  • Mam, vandaag zullen we extra lief zijn... Dit cadeau is speciaal voor jou, omdat je geweldig bent!
  • Vandaag hoef je niets te doen, alleen genieten! Dit is jouw dag. Dikke kus
Moederdag bloemen bestellen