Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Euroflorist doneert €21.000 aan Het Nationaal Ouderenfonds

Euroflorist doneert €21.000 aan Het Nationaal Ouderenfonds

Naarmate de pandemie zich verspreidde, werd één ding duidelijk; om onze geliefden te beschermen moesten we afstand van ze nemen. Sommigen zijn harder getroffen dan anderen. Euroflorist, Europa's nummer 1 in online bloemen bezorgen, besloot daarom iets te doen voor de groep die het meest getroffen werd: de ouderen.


Onze missie – Mensen bij elkaar brengen

“De situatie van de afgelopen maanden heeft ons duidelijk laten zien hoe belangrijk de band tussen mensen is" laat CEO Per Lindsjö weten. “De coronacrisis heeft iedereen geraakt op allerlei manieren, maar een groep in onze samenleving is harder getroffen door deze sociale afstand, namelijk de ouderen. De kern van ons bedrijf is mensen bij elkaar brengen en dankzij alle klanten die liefde en steun wilden tonen aan hun geliefden, hebben we het werk van Het Nationaal Ouderenfonds kunnen ondersteunen.”

Regional Director Central Europe, Jacqueline Bakker, is ook enthousiast over deze samenwerking: "Ik ben er trots op dat wij Het Nationaal Ouderenfonds hebben mogen helpen en deze boodschap van hoop hebben kunnen overbrengen dankzij al onze teams, bloemisten en partners."

Een gezamelijke inspanning

De actie voor Het Nationaal Ouderenfonds in Nederland maakt deel uit van een globale aanpak die met de hele Euroflorist groep in verschillende landen werd uitgevoerd. We zijn blij en trots dat we in totaal € 500.000 hebben kunnen doneren aan verschillende verenigingen en stichtingen om hen te ondersteunen bij hun acties. Bloemen zijn meer dan ooit een natuurlijke en vitale link om mensen bij elkaar te brengen.

[Image description]