Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
jonge vrouw ontvangt bloemen van Euroflorist

Er is altijd een goede reden voor bloemen!

Wanneer je passie wil overbrengen, iets wil vieren, dankbaarheid wil uiten of gewoon jezelf wil verwennen, moet er iemand in de buurt zijn om die emotie met een prachtig boeket aan de deur te bezorgen. Bij Euroflorist telt elke emotie, en we omarmen ze allemaal.

Bij Euroflorist wordt elke emotie, elke reden, elk moment gevierd met de juiste boeketten!

Wij zijn aanwezig in elf Europese landen en leveren wereldwijd, in samenwerking met lokale bloemisten, kwekers en leveranciers over de hele wereld.

Met levendige energieke kleuren weerspiegelt het logotype onze merkpersoonlijkheid en ons aanbod - prachtige bloemen in alle kleuren.

Wij kennen de ware kracht van bloemen. Hoe ze een grijze dag in kleur kunnen veranderen en gevoelens kunnen uitdrukken die niet in woorden zijn te omschrijven. Dit is waar Euroflorist echt in gelooft en dat is de basis van ons nieuwe merk en communicatie. Wanneer mensen passie willen overbrengen, iets willen vieren, dankbaarheid willen uiten of gewoon zichzelf willen verwennen, moet er iemand in de buurt zijn om die emotie met een prachtig boeket aan de deur te bezorgen.

Er is altijd een goede reden om bloemen te geven