Vandaag bezorgd Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Bijna moederdag!

Bijna moederdag!

Wanneer heb jij je moeder voor het laatst verteld dat je van haar houdt? En wanneer heb je haar voor het laatst laten weten dat je waardeert wat ze allemaal voor je heeft gedaan (en waarschijnlijk nog doet)? Vorig jaar op Moederdag? Of zelfs dat niet!? Daarin moet verandering komen! Ontdek alles wat je kunt doen om je moeder blij te maken op Moederdag.

Wil je bloemen laten bezorgen op Moederdag? We kunnen je helpen!


Met welke bloemen maak jij Mama blij?

Met welke bloemen maak ik mijn moeder nou écht blij op Moederdag?’, een vraag die bloemisten regelmatig van klanten krijgen die op zoek zijn naar een speciaal cadeau voor Moederdag. Er zijn waarschijnlijk evenveel moeders en bloemen op de wereld als antwoorden op deze vraag. Maar de beste bloemen, zijn de bloemen die je moeder prachtig vindt. Een boeket dat past bij haar style, smaak en persoonlijkheid.

Lelies, gerbera’s en fresia’s voor Moederdag
Lelies, gebera’s en fresia’s

Een klassieke mix, maar een absolute must-have. Je slaat met een boeket met lelies, gebera’s, fresia’s, lisianthussen en germini ‘s nooit de plank mis. Prachtige bloemen waar je elke moeder blij mee maakt. Geurende lelies zijn perfect als je moeder erg elegant is. Is je moeder gek op sporten en buiten activiteiten? Kies dan voor een mix van germini’s. Een creatie bestaande uit rozen, pioenrozen en fresia’s is de ultieme keuze als je moeder van een lekker geurend bloemen houdt.

Pieonrozen voor Moederdag
Pioenrozen

Pioenrozen behoren tot de bestsellers voor Moederdag. Het is een seizoensgebonden bloem die maar een korte periode, eind april tot juni, leverbaar is. Pioenrozen zijn erg populair om hun heerlijke geur en schoonheid. Soms worden ze verward met rozen, maar de bloem van de pioenroos is ronder en de steel heeft geen doorns. Van witte, pastel roze tot rood, er is voor elke vrouwelijke style wel een mooie mix van kleuren geschikt. Is je moeder een fashion addict? Kies dan voor de meest trendy kleuren van het moment. Is ze meer rock and roll? Laat dan een boeket met pioenrozen bezorgen!

Rozen voor Moederdag
Rozen

Rozen zijn echte klassiekers en doen het niet alleen altijd goed bij moeders, maar eigenlijk bij iedereen. Rozen zijn er namelijk in allerlei kleuren, soorten en maten. Ze vormen een eindeloze bron van inspiratie als je je moeder wil verrassen met een Moederdagcadeau. Mensen die tederheid naar hun moeder willen uiten, kiezen vaak voor de traditionele kleuren pastel of zachte kleuren, zoals roze of in combinatie met wit. Maar als je moeder een energieke vrouw is, vol met energie, dan zal ze een stunning boeket met een mix van gele, oranje of rode roze ook erg waarderen. Een ander idee is om aan je bloemist te vragen om een arrangement van rozen te maken in oasis. Dit kan een grote creatie zijn, een kleine en compact in een mand of een originele cupcake mix met rozen. Wil je jouw sterke gevoelens overbrengen naar je moeder of iemand anders? Laat dan rozen bezorgen!

Planten voor Moederdag
Planten

Is je moeder gek op tuinieren? Dan maak je haar heel erg blij met mooie planten. Leuk voor zowel buiten als binnen. Populair voor Moederdag zijn rozenbomen, azalea’s, hibiscussen, begonia’s of olijfbomen. Heeft je moeder een appartement met een (klein) balkon? Geef haar dan een arrangement van planten, zodat ze haar eigen kleine tuin met een mix van groene en bloemige planten kan maken. Als je moeder gek is op koken, verras haar dan met kruiden, zodat ze haar eigen kruidentuin heeft. Houd je moeder meer van moderne ontwerpen in haar interieur? Dan adviseren onze bloemisten de Phalaenopsis orchidee. Verkrijgbaar in het wit, paars of blauw in een mooie, grote glazen vaas of een zinken pot. Een orchidee is elegant, simpel, maar o zo classy!


De juiste woorden!

Het verzinnen van een kaarttekst kan soms best moeilijk zijn, maar door een persoonlijke tekst te gebruiken raak je al gauw moeders hart!

  • Voor de allerliefste mama van de hele wereld
  • Speciaal voor jou, omdat je zo lief en zorgzaam bent!
  • Voor een speciale moeder, veel plezier deze Moederdag.
  • Lieve mama, omdat je zo lief en bijzonder bent, wens ik je een fantastische Moederdag! Lieve groetjes op Moederdag
  • Je lievelingsbloemen, speciaal voor jou, op Moederdag!
  • Voor mijn lieve mama, die altijd voor me klaarstaat.
  • Vandaag word je als prinses behandeld!
  • Mam, vandaag zullen we extra lief zijn... Dit cadeau is speciaal voor jou, omdat je geweldig bent!
  • Vandaag hoef je niets te doen, alleen genieten! Dit is jouw dag. Dikke kus
Moederdag bloemen bestellen