✔ Vandaag bezorgd

Valentijn decoratie ideeën

Dit jaar wordt Valentijnsdag een groot succes voor jou, dat is zeker! Ben je van plan om je geliefde te verrassen door hem of haar bij je thuis uit te nodigen voor een romantisch diner? Met deze Valentijnsdag decoratie ideeën en tips zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag!

 

Zie ook: Valentijnsbloemen | Valentijnsrozen | Valentijnscadeaus


rode rozen

Valentijnsdag decoratie ideeën

Hieronder geven we wat ideeën om je te helpen de juiste sfeer te creëren voor een romantisch diner voor Valentijnsdag bij je thuis:

1. Hang een slinger met hartjes op, ballonnen of een krans met rode en roze bloemen.

2. Steek hartvormige kaarsjes aan. Je zou ook geurkaarsen kunnen proberen.

3. Versier je tafel met rozenblaadjes, hartvormig snoep, en diamanten of kristallen om het licht van de kaarsen te weerspiegelen.

4. Versier het huis met romantische bloemen, zoals rode rozen die symbool staan voor liefde. Je kunt boeketten in een vaas neerzetten of de bloemblaadjes over te tafel strooien. 

5. Leg roze of rode kussens neer. Het leukste zou natuurlijk zijn in hartjesvorm!

6. Gebruik mooie borden en glazen om de tafel te dekken. Let op de kleuren die je wilt gebruiken om harmonie mee te creëren. Alles in rood? Of rood en wit? Of toch alles in roze? Misschien heb je al witte borden in huis, dan kun je alleen enkele harten, cupido’s of rozenblaadjes kopen.

7. Print foto's van jullie dierbare momenten uit en hang ze op de muren.

Wat extra tips voor een geslaagde Valentijnsdag!

Om de avond extra romantisch te maken, mogen we de finishing touches niet vergeten. Hier zijn enkele tips om deze Valentijnsdag onvergetelijk te maken:

1. Maak een romantische afspeellijst met zijn/haar favoriete liedjes die herinneringen oproepen.

2. Serveer een speciaal drankje voor de gelegenheid. Misschien champagne of wijn met een romantisch tintje, zoals aardbeien.

3. Ook al ben je thuis, kleed je mooi aan voor de gelegenheid om het nog specialer te maken. Het draagt bij aan de romantische en feestelijke sfeer.

4. Zet je telefoon uit of op stil om je op elkaar te concentreren. Creëer een omgeving die diepe gesprekken aanmoedigt.