✔ Vandaag bezorgd

Valentijnsdag teksten

Wil je een Valentijnsgroet sturen om je liefde te uiten of je vriendschap te vieren? Vind de juiste woorden voor je Valentijnskaart met onze grappige, romantische en mooie Valentijnswensen voor hem of haar!

 

Zie ook: Valentijnsbloemen | Valentijnsrozen | Valentijnscadeaus


Valentijn teksten vriendschap

1. Fijne Valentijnsdag voor mijn geweldige vriend(in)! Moge jouw dag gevuld zijn met liefde, gelach en alle vreugde die je in mijn leven brengt.

2. Fijne Valentijnsdag voor een vriend(in) die elk moment bijzonder maakt. Jouw vriendschap is een schat en ik ben dankbaar voor de liefde en de lach die we delen.

3. Voor mijn geweldige vriend(in) op Valentijnsdag: Jouw vriendschap is een constante herinnering aan de liefde en vreugde die ons omringen. Op het vieren van de mooie band die we delen.

4. Op deze Valentijnsdag stuur ik je een dikke knuffel en een dankjewel dat je de ongelooflijke vriend bent die je bent. Proost op de mooie vriendschap die we delen!

Valentijn tekst voor hem

1. Onze liefde is als een zeldzame edelsteen - kostbaar, uniek en onvergelijkbaar. Fijne Valentijnsdag aan degene die mijn leven laat sprankelen van vreugde en gelach.

2. Als het leven een boek was, zou jij mijn favoriete hoofdstuk zijn. Fijne Valentijnsdag aan de auteur van het mooiste verhaal van mijn hart. Op nog veel meer pagina's vol liefde samen.

3. Ze zeggen dat de beste dingen in het leven het wachten waard zijn. Nou, ik heb op jou gewacht en jij bent het beste dat me ooit is overkomen. Fijne Valentijnsdag aan mijn geduldig gekoesterde liefde.

4. Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, maar als ik naar jou kijk, ben ik sprakeloos. Fijne Valentijnsdag aan het meesterwerk dat de grootste vreugde van mijn hart is.

Grappige valentijns teksten

1. Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, ik ben vreselijk in poëzie, maar ik heb er tenminste aan gedacht om een Valentijnskaart voor je te kopen. Toppie!

2. Fijne Valentijnsdag! Onthoud: als liefde makkelijk was, zou het niet zo vermakelijk zijn. Op de sitcom van ons romantische leven - vele hilarische afleveringen toegewenst!

3. Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is. Gelukkig voor jou date je met een gecertificeerde stand-up comedian. Fijne Valentijnsdag!

4. Jij bent de reden dat ik ongemakkelijk naar mijn telefoon lach in het openbaar. Bedankt daarvoor. Fijne Valentijnsdag!