6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account

Rouwbloemen sturen

Rouwbloemen sturen als laatste groet is een prachtige manier om steun te betuigen of een condoleance groet toe te sturen. Dit weten wij en dit weten onze bloemisten. Onze rouwcollectie biedt diverse opties om rouwbloemen te sturen. Verschillende mogelijkheden voor rouwboeketten, rouwarrangementen, rouwkransen en daarnaast condoleance boeketten maken het mogelijk om voor iedereen een geschikt rouwstuk te vinden die past bij de juiste situatie.


Wij werken met een groot netwerk aan bloemisten verspreid door heel Nederland en in het buitenland. Onze bloemisten worden zorgvuldig geselecteerd, waardoor u zeker kunt zijn dat alleen de beste kwaliteitsbloemisten met passie voor hun vak uw bloemen leveren. Onze bloemisten leveren waar u wilt. Condoleance bloemen aan huis of een rouwstuk in de kerk, in het crematorium of zelfs op een begraafplaats. Bij het bestellen kunt u alle benodigde informatie invoeren, zoals de datum, naam en adresgegevens, tijdstip en eventuele aanvullende details.


Onze bloemist hebben jarenlange ervaring en weten dan ook als geen ander hoe belangrijk rouwbloemen zijn. Al onze bestellingen worden met de grootste zorg afgehandeld en juist ook bij rouwbloemen wordt extra aandacht besteedt aan leverdetails. U kunt uw rouwgroet met een gerust hart overlaten aan onze bloemist en wij zorgen voor de levering. Onze rouwcollectie biedt een groot aantal mogelijkheden om uw rouwgroet te versturen. Rouwboeketten, arrangementen, kransen of kistbedekking. De mogelijkheden, kleuren en stijlen zijn eindeloos. Op onze website vindt u een overzicht aan opties die passend zijn om te sturen naar ceremonies of condoleanceboeketten naar huisadressen.


Rouwboeketten, arrangementen en kransen

Rouwbloemen sturen naar ceremonies wordt in Nederland veel gedaan. Bloemen en begrafenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen de naaste familie, ook vrienden, kennissen, genodigden en afwezigen sturen vaak hun blijk van steun door middel van bloemen. Een rouwboeket is een liggend boeket en een arrangement is vaak samengesteld op oase.


Condoleanceboeketten

Condoleanceboeketten bezorgen wij aan huis indien gewenst. Dit is een veel voorkomende uiting van steun, bijvoorbeeld om steun te betuigen bij afwezigheid tijdens de ceremonie. Een boeket in zachte tinten is een mooie betuiging van steun bij momenten van rouw.


Rouwlint

Aan rouwarrangementen wordt vaak een lint bevestigd met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap is gericht aan de overledene. Op onze site kunt u linten in diverse kleuren selecteren. Selecteert u geen kleur, dan kunt u dit ook overlaten aan de bloemist. Die zal vervolgens een lint uitkiezen dat overeenkomt met de kleur van het arrangement. Teksten op het rouwlint zijn vaak kort.


Tekstideeën voor het rouwlint:

Rust zacht
Met oprechte deelneming
We zullen je missen
We houden van je
Voor altijd in ons hart
Veel liefs
Onze laatste groet
We zullen je nooit vergeten
Rust in vrede
Met grote dankbaarheid
De herinnering blijft
In onze harten leef je voort