Valentijn leveringsinformatie

Valentijn leveringsinformatie

Valentijnsdag is niet compleet zonder bloemen. Als perfecte verrassing voor uw geliefde laat u een prachtige bos bloemen persoonlijk afleveren door één van onze lokale kwaliteitsbloemisten. Wij willen je graag helpen om jouw cadeau zonder zorgen te leveren waar en wanneer je wil. Wij zorgen voor de levering van uw bloemen en onze bloemisten doen hun uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.


Producten: in verband met beschikbaarheid en hogere bloemenprijzen rond Valentijn, kan het geleverde product enigszins verschillen van de foto. Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen.

Leveringstijden Valentijnsdag: wegens grote drukte garanderen wij geen leveringen op specifieke tijdstippen. Houd er rekening mee dat bloemen eventueel in de avonduren geleverd kunnen worden. 

Adresgegevens: voor een goede levering is het van groot belang dat informatie met het afleveradres zo compleet mogelijk is. Vergeet bijvoorbeeld niet om huisnummers, toevoegingen, afdeling, deurcodes of andere belangrijke informatie in te vullen tijdens het bestellen. Telefoonnummers worden in de meeste gevallen slechts gebruikt indien strikt noodzakelijk voor de aflevering. Bij leveringen op kantoor worden bloemen mogelijk bij de receptie afgeleverd.

Internationale bestellingen: houd er rekening mee dat wij bestellingen naar het buitenland in de meeste gevallen kunnen garanderen voor Valentijnsdag indien deze voor 13 februari 12:00 uur besteld zijn. Let op: voor de Verenigde Staten dienen bestellingen voor Valentijnsdag voor 10 februari 17.00u geplaatst te worden.

14 februari 14:00 uur: orders die na dit tijdstip worden besteld, worden mogelijk op 15 feburari geleverd.

Andere vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@euroflorist.nl