6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Trend voor de lente: Vital vibe

Trend voor de lente: Vital vibe

Het volgen van trends en het volgen van de seizoenen … het ontloopt elkaar niet zo veel. Vind je het niet ook opwindend om te zien hoe een trend opkomt, kleuren aanneemt, bloeit en daarna weer langzaam verdort en verdwijnt. Waar sommige trends door iedereen worden opgepikt en omarmd, zijn andere trends als een verborgen schat, die enkel door connaisseurs en vakidioten worden gewaardeerd.

Vital vibe
Vital vibe

Vital Vibe voorspellen we, wordt dé trend dit voorjaar. Het citroengeel van afgelopen zomer komt weer terug evenals de saffraantinten richting de herfst. Maar het blijft niet bij geel. We zien meer citruskleuren: limoen, sinaasapel, grapefruit. Denk aan de jaren 50 ! En denk dan niet alleen aan het kleurenpalet van de 50’s, maar ook aan de materialen. De patronen en de stoffen zullen weer in de mode komen.

[Image description]
Lekker duurzaam

Stekjes zijn hotter dan hot. Leren stekken, stekken uitwisselen… het op deze manier hergebruiken en doorgeven van planten, past helemaal in de tijdgeest van nu. Denk er daarom ook eens aan om iets te doen met hergebruiken. Zo kun je schattige boeketjes maken van afgebroken stelen of restjes van een grotere bos. Plaats ze op opvallende plekken, zoals de vensterbank of de eettafel of geef ze aan iemand. Die milieubewuste vrienden in je omgeving kunnen dat zeker waarderen.

Stadstuinieren
Stadstuinieren

Stadstuinieren zal nog groter worden dit jaar. We zien dat meer en meer mensen planten - groot en klein - gebruiken om een fijn en veilig thuis mee te maken. Het leuke is dat al deze planten natuurlijk ook de mogelijkheid bieden om weer die sculpturale effecten mee te realiseren

Vaas met ziel
Vaas met ziel

Vital Vibe gaat ook heel erg over het creëren van opwindende visuele effecten en contrasten met hetzelfde materiaal op verschillende manieren. Een suggestie: een kleine glazen vaas in een grotere plaatsen, waarbij je de kleine met water een bloemen vult, et voilà!


Highlights van de lente

Vrolijk lenteboeket
Vrolijk lenteboeket

Een heerlijk lenteboeket waarmee je de ontvanger gegarandeerd blij zult maken. Persoonlijk bezorgd door de lokale bloemist.

Rode gloed
Rode gloed

Een betoverend boeket van verschillende populaire bloemen zoals rozen, ranonkels en chrysanten en meer. Geschikt als cadeau voor een bijzondere gelegenheid of als romantisch gebaar naar die ene speciale persoon.

Blauwpaars veldboeket
Blauwpaars veldboeket

Dit prachtige veldboeket in paars, blauw en wit zorgt voor een frisse en zomerse sfeer in huis. Met de handgemaakt en persoonlijk bezorgd door een van onze professionele lokale bloemisten

Onze nieuwe voorjaarscollectie is binnen!

Ontdek nu onze nieuwe voorjaarscollectie