6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Garanties

Garanties

100% tevredenheidsgarantie

Onze belofte aan u
Met onze jarenlange ervaring in het bezorgen van bloemen en met ons netwerk van professionele bloemisten, willen wij u als onze klant een belofte doen. Als u bloemen wilt laten bezorgen wilt u immers dat uw fleurige verrassing zo mooi en goed mogelijk wordt verzorgd en afgerond. Hier zijn wij ons dagelijks van bewust en wij verwerken uw bestelling daarom met de grootste zorg en aandacht. Om deze reden bieden wij u de service die u verdient als wij uw bloemen bezorgen. Om onze toewijding te tonen, hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Onze beloften zijn simpel:

Een uniek cadeau: handgemaakt voor uw dierbaren
Onze bloemisten zijn verspreid door heel Nederland. Ons netwerk aan leden wordt met zorg geselecteerd, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat onze bloemisten professionele vakmensen zijn met passie en ervaring als bloemist. Met grote toewijding voeren zij dan ook met de grootste zorg uw bestelling uit, of het nu gaat om een boeket voor een verjaardag of om een rouwboeket. Wij beloven u dat uw geschenk net zo uniek is als de persoon die het ontvangt.

Altijd verse bloemen: om uw gevoelens te versterken
Niets is te vergelijken met de geur van verse bloemen - onze bloemisten weten hoe ze de geur van verse bloemen moeten overbrengen naar de woonkamer van uw dierbare. Onze bloemisten werken met verse bloemen. Bloemen zijn een natuurproduct, vandaar dat het kan voorkomen dat het geleverde boeket enigszins kan afwijken van de afbeelding op onze website. De bloemen kunnen bijvoorbeeld nog in knop zitten als het boeket geleverd wordt. Wij garanderen 7 dagen versgarantie voor uw bloemen. Dit betekent dat het boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan. Lees hier meer over onze versgarantie.

Veilige aflevering: altijd op de juiste tijd en plaats
Wij bezorgen bloemen wereldwijd. Onze bloemisten bevinden zich niet alleen door heel Nederland, maar ook in Europa en de rest van de wereld. Door ons internationale netwerk van bloemisten leveren wij uw bloemen wereldwijd! Op tijd geleverd door de lokale bloemist, dat is wat wij u bieden. Bestelt u bloemen via onze website, dan kunt u een leverdatum selecteren en eventueel een extra instructie voor de bloemist. Tijd is alles - om overal ter wereld veilige aflevering te garanderen hebben wij dan ook 55.000 bloemisten in ons netwerk.

Als onze producten niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op.

Versgarantie

Minimaal 7 dagen versheid in de vaas
Onze bloemisten zijn vakmensen met passie en ervaring in het bloemistenvak. Zij werken dan ook altijd met verse bloemen die soms nog dezelfde dag van de veiling of kweker vandaan komen. Uw bestelling wordt dan ook met de grootste zorg afgehandeld. Voor de boeketten die wij leveren geven wij u zeven dagen versgarantie. Dit houdt in dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan, hoewel dit vaak langer zal zijn, afhankelijk van de bloemen en de verzorging. Indien dit niet het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij ontvangen in dat geval graag een foto van het geleverde boeket, zodat wij samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.

Onze collectie altijd in ontwikkeling. De nieuwste trends, nieuwe kleuren, aanpassingen voor ieder seizoen of voor grote feestdagen. Ons assortiment staat nooit stil. Dit geldt ook voor de collectie bij onze bloemisten. Het product dat u selecteert zal altijd door de lokale bloemist handgebonden worden en afgeleverd bij uw dierbare. Elk boeket is dan ook een unieke creatie!

Om zolang mogelijk van uw bloemen te genieten willen wij u ook graag enkele tips meegeven om uw bloemen te kunnen onderhouden. Veel bloemen hebben weinig zorg nodig, maar sommige kleine aandachtspuntjes zijn van groot belang om zo lang mogelijk van het boeket te kunnen genieten. Lees over tips en informatie over bloemen in onze bloemenbieb.