Versgarantie

Bestel je verse bloemen bij Euroflorist

Onze bloemisten zijn vakmensen met passie en ervaring in het bloemistenvak. Zij werken dan ook altijd met verse bloemen die soms nog dezelfde dag van de veiling of kweker vandaan komen. Uw bestelling wordt dan ook met de grootste zorg afgehandeld. Voor de boeketten die wij leveren geven wij u zeven dagen versgarantie. Dit houdt in dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan, hoewel dit vaak langer zal zijn, afhankelijk van de bloemen en de verzorging. Indien dit niet het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij ontvangen in dat geval graag een foto van het geleverde boeket, zodat wij samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.

Onze collectie altijd in ontwikkeling. De nieuwste trends, nieuwe kleuren, aanpassingen voor ieder seizoen of voor grote feestdagen. Ons assortiment staat nooit stil. Dit geldt ook voor de collectie bij onze bloemisten. Het product dat u selecteert zal altijd door de lokale bloemist handgebonden worden en afgeleverd bij uw dierbare. Elk boeket is dan ook een unieke creatie!

Om zolang mogelijk van uw bloemen te genieten willen wij u ook graag enkele tips meegeven om uw bloemen te kunnen onderhouden. Veel bloemen hebben weinig zorg nodig, maar sommige kleine aandachtspuntjes zijn van groot belang om zo lang mogelijk van het boeket te kunnen genieten. Lees over tips en informatie over bloemen in onze bloemenbieb.

Kundservice