6 dagen per week Wereldwijde bezorging De nummer 1 in Europa
Mijn account
Valentijnsdag: decoratie tips

Valentijnsdag: decoratie tips

Dit jaar zal Valentijnsdag voor jou een groot succes zijn, dat staat vast! Je hebt al gepland om jouw geliefde te verrassen door hem of haar bij jou thuis uit te nodigen voor een romantisch diner. Maar je houdt niet van overvolle restaurants waar iedereen hetzelfde eet… Met deze decoratie tips zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag! Waarom zou je dan je huis niet versieren voor Valentijn om het nog specialer te maken? Alles kan perfect zijn als je dit van te voren goed voor kunt bereiden. Schrijf eerst een checklist met ideeën voor decoratie en wat hij of zij leuk of juist niet leuk vindt. Wil je zelf koken of bereid je liever een buffet voor? Denk van tevoren na hoe je het precies gaat doen en vergeet niet: als je zelf gaat koken, blijf dan vooral niet te lang in de keuken om hem/haar niet te lang alleen aan tafel achter te laten.

Wil je alvast mooie bloemen bestellen? Dat kan! Bekijk ze hier 

Hieronder geven we wat ideeën om je te helpen de juiste sfeer te creëren voor een romantisch diner voor Valentijnsdag bij je thuis:

  • Hang een slinger met hartjes op, of een krans met rode en roze bloemen.
  • Steek kaarsjes aan. Je kan voor Valentijn nog makkelijk goedkope hartvormige kaarsen kopen. Je zou ook geurkaarsen kunnen proberen.
  • Bloemen: enkele rode rozen op verschillende plekken neerzetten of grote boeketten op tafel. Drijvende rozenblaadjes in een mooie transparante kom met water is ook erg romantisch. We raden je verder aan om tien tot twintig rozen te kopen voor de decoratie, maar voor kleinere budgetten zijn er ook goedkopere bloemen die ook erg mooi zijn: tulpen. Kies ook tulpen als alternatief voor rode rozen om jouw decoratie origineel te maken .
  • Kussens met Cupido’s en hartjes.
  • Gebruik mooie borden en glazen om de tafel te dekken. Let op de kleuren die je wilt gebruiken om harmonie mee te creëren. Alles in rood? Of rood en wit? Of toch alles in roze? Het is niet nodig om tien borden speciaal voor Valentijnsdag te kopen, maar 2 of 4 kunnen nuttig zijn. Misschien heb je al witte borden in huis, dan kun je alleen enkele harten, cupido’s of rozenblaadjes kopen.
  • Verstop wat snoepjes of hartvormige pralines onder koffiekopjes.
  • Schrijf jouw romantische bericht in een Valentijnskaartje.
  • Versier je tafel met decoratie, zoals diamanten of mooie kristallen om het licht van de kaarsen te weerspiegelen.
  • Vergeet de muziek niet. Maak van tevoren één of twee playlists aan met een selectie van romantische nummers.
  • Verras je Valentijn met klassieke romantische favorieten zoals champagne, cocktails of chocolade. Maak geen grote maaltijd, maar liever kleine stukjes die jullie samen kunnen delen.
Bleomen bestellen

Laat je creativiteit de vrije loop!

Wees creatief, stel geen grenzen aan je inspiratie. Wij kunnen jou helpen met de bloemen. In onze Valentijns collectie vind je alles wat je nodig hebt om er een prachtige Valentijnsdag van te maken. Rode rozen, roze rozen, tulpen, rode en witte bloemen, boeket of arrangement: alles kan. Dankzij onze lokale bloemisten kunnen wij de bloemen bij jou thuis laten leveren, maar ook op kantoor of waar je maar wilt in de hele wereld.